Antonio Momoc

Antonio Momoc (n. 1978) este specialist în comunicare, conferențiar universitar la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunucării, Directorul Departamentului Antropologie culturală și Comunicare, titular al cursurilor de Fundamente ale Științelor Sociale, Marketing politic, Publicitate electorală, Introducere în Comunicare Online. Este trainer și consultant în managementul reputaţiei, media relations, managementul performanței, abilități de prezentare și comunicare publică. Este doctor în sociologie, are un master în științe politice, un master în științele comunicării, o licență în jurnalism și relații publice și o licență în științe politice. A fost bursier United States Institute on Journalism and Media, la Ohio University, E.W. Scripps of Communication și bursier FSE cu o deplasare de cercetare a populismulul italian, la Universitatea LUISS “Guido Carli” din Roma, la School of Government.
Este speaker, cu o experiență în jurnalismul de radio și televiziune de peste 15 ani, și autor al cărților Comunicarea 2.0, New media, participare și populism (Adenium, Iași, 2014) și Capcanele politice ale sociologiei interbelice. Școala gustiană între carlism și legionarism (Curtea Veche, București, 2012). Împreună cu Zoltan Rostas a coordonat volumele de istorii de viață Bișnițari, descurcăreți, supraviețuitori, (Curtea Veche, 2013) și Activiştii mărunţi (Istorii de viaţă), (Curtea Veche, Bucuresti, 2007).

Afișez toate cele 2 rezultate

Autentificare

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

COȘ DE CUMPĂRĂTURI 0

Adăugat la lista de dorințe