Transport GRATUIT pentru comenzile de peste 200 de lei.

Cezar Elisei

Cezar Elisei are 37 de ani și este de profesie jurnalist. A absolvit Seminarul Teologic din Iași și apoi a urmat cursurile Facultății de Filosofie de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza. Acum studiază Horticultura la USAMV Iași pentru o mai profundă înțelegere a alimentelor și a tehnologiei de preparare a produselor BIO. Începând cu anul 2005 a lucrat în presa scrisă la mai multe cotidiene și apoi timp de 10 ani a fost reporter la o televiziune națională.

Autorul a prezentat interes pentru literatură încă din tinerețe, obținând Premiul I la concursul Tinere Condeie, ediția 1999. Interesul pentru scriitură l-a descoperit în momentul în care a decis și schimbarea de atitudine în fața vieții. Toate cele care nu erau în acord cu percepțiile sale despre viață au trebuit schimbate, inclusiv renunțarea la tutun, alcool, zahăr pe de o parte și pe de alță parte recursul la o viață mai tihnită, fără pierderea nopților, cu introspecții mai dese și mai profunde, cu bucurii mai multe și mai calde

În luna februarie 2018, dupa 10 ani de televiziune și peste 3.500 de știri prezentate publicului, Cezar Elisei a decis să lase în urmă microfonul și să se dedice exclusiv editarea de cărți și de promovarea unui stil de viață în acord cu gândurile cele bune izvorâte din iubire.

Cezar Elisei are un copil, Andrei, nascut în 2015.

Afișez toate cele 3 rezultate

COȘ DE CUMPĂRĂTURI 0

Adăugat la lista de dorințe