Mara Chelcioiu

Maria Chelcioiu este o tânără de 28 de ani care lucrează în industria de beauty, la compania Avon Cosmetics. De fapt, pentru moment este în concediu de creștere copil. Are palpitații la gândul că se va întoarce la muncă

Maria Chelcioiu probabil nu ar răspunde dacă ar fi strigată pe numele acesta, întrucât Maria Chelcioiu este doar identitatea ei din buletin. Încă din clasa a opta i se spune Mara și nu este o coincidență faptul că în același an a apărut melodia Mara de la Luna Amară.

Mara Chelcioiu a publicat volumele La umbra unui vis, la Editura Heyday Books, în 2020, când i-au apărut poezii în antologiile Pandemica și Iubirea ca o poezie iar în2021 a publicat volumul Galben, la Editura Eikon. Are în lucru câteva texte în manuscris.

Visează să fie primită în Uniunea Scriitorilor așa cum părinții ei sperau odată, de mult, ca România să fie primită în Uniunea Europeană. Și uite unde am ajuns acum.

Mara a lucrat încă din al doilea an de facultate la Avon, în paralel cu facultatea de Comunicare și Relații Publice, la SNSPA, masterul de Comunicare Audio-Video și voluntariate. A fost voluntar Antidrog în liceu, experiență care a inspirat-o să scrie unul dintre cele trei manuscrise nepublicate (încă). Probabil experiența pe care o amintește mereu la interviuri și în discuții cu oameni pe care vrea să îi impresioneze e Cursul de Jurnalism Rătăcitor, cu Vlad Ursulean.

Mara este pasionată de certificări și până în prezent a obținut următoarele diplome acreditate: Recrutare și Selectare de personal, Tehnician Nutriționist, Instructor Aerobic-Fitnesss și probabil va urma și un curs de barista, ca să poată face toată ziua cafele și seara să scrie liniștită.

Mara are prostul obicei să nu recitească ce a scris, pentru că o face să se simtă incomfortabil și are tendința să reformuleze tot ce a scris.

Mai multe găsiți pe blogul autoarei accesând linkul https://chelcioaica.ro/

Afișez singurul rezultat

Autentificare

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

COȘ DE CUMPĂRĂTURI 0

Adăugat la lista de dorințe