Sabin Drăgulin

Sabin DRĂGULIN (Coordonator) este profesor universitar doctor la Facultatea de Ştiinţe Politice şi Administrative din cadrul Universităţii „Petre Andrei” din Iaşi. Este absolvent al programului de pregătire postdoctorală şi burse postdoctorale al Universităţii din Bucureşti (2013), doctor în istorie (2007), Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, licență în științe politice, Facultatea de Ştiinţe Politice din cadrul Universităţii din Bucureşti (2009) şi licență în istorie, Facultatea de Istorie din cadrul Universităţii din Bucureşti (1997). A efectuat stagii de cercetare şi documentare în domeniul fenomenului migraţiilor în Italia (2012) în cadrul „La Sapienza” Universita di Roma şi Universita degli Studi „Aldo Moro” di Bari. În anul universitar 2001-2002 a fost student Erasmus la Facultatea de Științe Politice, din cadrul Università degli Studi di Perugia.

Între 2009-2013 a îndeplinit funcţia de „Secretar general de redacţie” în cadrul revistei Sfera Politicii, 2012-2013, Executiv Editor în cadrul revistei South-East European Journal of Political Science, 2013-actualmente, redactor în cadrul revistei Cogito, 2013 – actualmente Director Executiv în cadrul Polis. Revistă de științe politice, 2017 – 2020 Redactor-şef la revista de cultură și politică Timpul.

Afișez singurul rezultat

Autentificare

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

COȘ DE CUMPĂRĂTURI 0

Adăugat la lista de dorințe